Salongen Solstudio

Solstudioet har en selvbetjent betalingsløsning der du som kunde enkelt betaler med bankkort.
I tillegg blir det mulighet til å kjøpe digitale solkort som gir rabatt. Registrer deg på www.solsjekk.no

Solseng 1

Ergoline Prestige 1600 Hybrid er utstyrt med både uv og infrarøde lysrør, som sammen gir en gylden og langvarig brunfarge. Kollagen-rørene stimulerer i tillegg hudens kollagenproduksjon, slik at man får økt energi og forynger huden. Solsengen er utstyrt med bluetooth, slik at kunden kan spille sin egen musikk, lydbok eller podcast fra mobilen.

Prestige 1600 justerer selv styrken på rørene, slik at du alltid får en optimal soltime. I tillegg kan styrkenivået justeres av kunden før soltimen. Solsengen er også utstyrt medClimatronic, som varmer opp sengen og kjøler ned med aircondition.

Pris kr. 7,-/min.

Solseng 2

Det stilige utseende til X7 Bling, er kombinert med teknikk av høy kvalitet. Dette gjenspeiler seg i en kompakt, men likevel behagelig solseng, som gir fantastiske resultater. Velg mellom en rekke valgfrie funksjoner, som står klar for å gi en soltime etter individuelle behov.

Pris kr. 4,-/min.

Selvbetjent og enkelt!

Solstudioet har en selvbetjent betalingsløsning der du enkelt betaler med bankkort. I tillegg blir er det mulighet til å kjøpe digitale solkort som gir rabatt. Registrer deg på www.solsjekk.no

Her er vi

Salongen Solstudio

Åpningstider

Hver dag (også søndager)
08.00 – 23.30

Området er kameraovervåket